Услуги

Юридически услуги

Консултацията с Юрист е неизменна част от всяка сделка. Нашите Юристи ще отговорят на всичките ви въпроси и ще проверят състоянието на желаният имот.

Виртуален оглед

Тази услуга създадохме, защото ценим Вашето време и искаме да създадем на Вас нашите клиенти максимално удобство, като ви дадем възможност да разгледате харесан от вас имот в 3D обстойна разходка и след това да заявите вашият реален оглед. Така по – лесно ще добиете представа за жилището и неговата площ, разпределение и организация.

Екип довършителни работи

Това е една изключително важна част за нашите клиенти. Покупката на жилище в доста от случаите е придружена с последващи ремонтни дейности (освежаващи или основни). Нашият екип от майстори ще откликне на всички ваши желания с точност, коректност и качество на изпълнение.

Виртуална реалност

Услуга, която осъществява вашите мечти и ги прави реалност. Нашите дизайнери ще изготвят индивидуален проект включващ всяко ваше желание в него. Вие имате възможността буквално да влезнете във вашият дом и да го разгледате обстойно още преди да е осъществен проекта на изпъление, чрез стереоскопични очила. Проектът се създава максимално точно до последната продробност. След, което нашият екип “Довършителни работи” физически създава визуализацията в реалност. Това, което се изисква от Вас е само да влезнете и да се насладите на новият си дом.

Други
Онлайн заявяване на оглед.

Вход | Регистрация